Despre noi

Scurta descriere

Arta de a prepara mâncare bună este pasiunea noastră! Conceptul nostru se bazează pe socializare, iar pentru a crea prietenii și a petrece timp de calitate, este nevoie de următoarea combinație: mâncare bună și băuturi savuroase!
Meniul nostru este bogat în preparate culinare, și ne lăudăm cu rețete fistichii, dar și cu o varietate de feluri de pizza, paste și salate.
Combinațiile delicioase sunt specialitatea noastră, și ne găsim inspirația în cărțile de bucate din toate colțurile lumii. Vă recomandăm spre exemplu ”Rața Shanghai”, asezonată cu dovlecei, ardei gras și morcovi, și condimentată cu peperoncino, usturoi și sweet chilli. Este absolut delicioasă, și tare lăudată de clienții noștri.
Vinul bun nu ne lipsește! Colaborăm cu crame valoroase, iar ospătarii noștri se pricep de minune să vă recomande cele mai nobile soiuri, potrivite pentru meniul comandat de voi.

Și pentru că suntem sibieni, ne lăudăm cu un mic dejun local, bun și sănătos, ca la noi la Sibiu: zacuscă tradițională, cârnați de casă, ouă din gospodărie, gem de casă preparat chiar de noi, pâine de cuptor, telemea bună de la producătorii locali, și socată ”homemade” sau ceai natural.
Cafeaua și preparatele pe bază de cafea sunt parte integrantă din conceptul nostru. De la Speciality Coffee la Milkshake&Smoothie, Lemonade &Special Healthy Juice, Tea, Cocktails, toate le găsești la noi!

Și pentru că facem lucrurile cât mai frumoase, am creat pentru voi un design fresh, atât in interior cât și pe terasă, cu sisteme performante de ventilație și răcire cu aburi (pentru zilele toride de vară), cu sisteme de încălzire (pentru serile reci și ploiase).
Designul terasei este îmbunătățit an de an prin intermediul sistemelor de iluminat, al mobilierului și al accesoriilor. Ne plac culorile vii, în special verdele și galbenul, pentru că exprimă viață, energie, iubire, tinerețe, noi începuturi.